T-Mobile dá zákazníkům 24 GB dat zdarma, ale za určitých podmínek

T-Mobile dá zákazníkům 24 GB dat zdarma, ale za určitých podmínek
2020-09-01T12:00:17+02:00
• 1. 9. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

9

Ještě nedávno jsme mohli jen snít o neomezených mobilních datech u našich operátorů. Dnes je situace ale jiná a každý z nich nabízí nějakou formou neomezená data u vybraných tarifů. Sice jsou ceny stále vyšší, ale rozhodně došlo k posunu. Mezitím se objevují nejrůznější nabídky a T-Mobile nyní přichází s jednou takovou.

T-Mobile zlevňuje data pro Twist předplacenku

24 GB FUP zdarma

Mobilní operátor T-Mobile nás dnes informoval, že od 1. září zavádí akci, v rámci které lze získat až 24 GB FUP navíc. Takto řečeno se může jednat o zajímavou nabídku, ale jak to již bývá, jsou zde určité podmínky a pravidla.

„Odměna ve formě dat zdarma za pořízení telefonu je v Česku zcela jedinečná,“ upozorňuje Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile a dodává: „Zákazníkům se tak online nákup u nás vyplatí hned dvakrát – získají telefon za atraktivnější cenu než například na prodejně a dostanou celkem 24 GB dat na dva roky jako dárek, aby si telefon mohli pořádně užít.“

Data zdarma mohou získat ti, co uzavřou smlouvu s mobilním operátorem na dva roky při koupi nového telefonu, případně prodloužení smlouvy. Následně mohou každý měsíc aktivovat balíček „Extra data k telefonu“ o velikosti 1 GB. Pokud balíček neaktivují, data se nepřevádí do dalšího měsíce a propadnou.

„Věříme, že tato nabídka pomůže zákazníkům s rozhodováním, u kterého prodejce si svůj nový telefon pořídit. Zajímavá je zejména pro zákazníky s nejnižšími tarify, kteří takto navýší svůj datový objem zásadním způsobem,“ upozorňuje Michal Podlucký.

Tato nabídka je menším bonusem pro ty, co se chtějí uvázat u operátora na dva roky a nepořizují si rovnou datově neomezený tarif. Na druhou stranu se jedná o menší bonus navíc zdarma.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Oldrich Slezak

2. 9. 2020, 8:39

Jo, tak to je opravdu nabídka roku 😃 Asi jste neslyšeli o předplacené kartě od O2 ze 100GB na měsíc za 300 Kč že? Naštěstí jsem si ji pořídil. Touhle tou „super“ nabídkou se T-Mobile jen ztrapňuje 🤔🤨

Jancci Jájinka

2. 9. 2020, 7:46

Na to se vyserte a radši opravte tu vaši TV už nějaký pátek to nefunguje, platíme nefunkční tv ,prachy berete ale problém neřešit hlavní je že to máte zaplacený ale že milion lidí nadává to vám vůbec nevadí!!!

Přemysl Vaculík

VIP 2. 9. 2020, 7:46

To musíte napsat operátorovi, ne nám :D

Lubomír Čech

2. 9. 2020, 7:06

To je nabídka, která se neodmítá.

Janapavla Bartlová

2. 9. 2020, 0:01

Zkusila jsem obchodovat s XTB a jde to docela dobře,jen u zavírání obchodu jsem měla trochu problém.Asi jsem správně nepochopila na co kliknout a kde potvrdit.

Igor Seidel

1. 9. 2020, 18:08

T-mobajle, děkuji ti.

Robert Míka

1. 9. 2020, 15:02

Hmmm 1 Giga na měsíc, to je fakt neodolatelný…. Za to neuvidím ani celý fotbalový zápas…

Já, František

1. 9. 2020, 14:20

To jim spokojeni zakaznici ruce urvou za takovou libovou nadilku. By mne zajimalo kolik T-Mobile zaplatil za zverejneni takove to tiskove zpravy. Kupte si predrazeny telefon s predrazenym tarifem, uvazte se na dva roky a my Vam dame 1GB dat mesicne. To je fakt na lopatou pres zada -)

Někde musí vydělat co dají firemním zákazníkům, navíc jim teď zlý google ukradl peníze za SMS když aktivoval RCS po vlastní ose :D hold tak dlouho čeští operátoři slibují, až je to všem nakonec uprdele…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat