SAZKAmobil zavádí neomezené volání a SMS po dobu krize pro předplacenkáře

SAZKAmobil zavádí neomezené volání a SMS po dobu krize pro předplacenkáře
2020-03-14T09:30:04+02:00
• 14. 3. 2020

Zdroj: SAZKAmobil

3

Včera jsme vás informovali, že mobilní operátor O2 všem svým zákazníkům aktivoval neomezený internet do mobilu. Jsou zde určité podmínky, ale vzhledem k povaze nabídky jsou minoritní. Nyní se přidává i virtuální operátor SAZKAMobil, který jde trochu jinou cestou, i tak se snaha cení.

Neomezené volání zdarma

Vláda zavedla opatření, aby se co nejvíc ztížilo šíření nového koronaviru. Aktuálně se omezuje setkávání, akce, události, některé méně důležité obchody se zavírají a podobně. Virtuální operátor SAZKAMobil se tedy rozhodl, že nabídne možnost neomezeného volání a SMS zpráv pro předplacené karty.

„Kredit u nás využívá mnoho zákazníků v důchodovém věku, pro které je aktuální situace nejvíce riziková. Věříme, že tímto krokem pomůžeme lidem jednoduše kontaktovat své blízké a rodinu bez nutnosti osobního dobíjení předplacené karty na terminále. Přes internet lze vyřešit i nákup a aktivaci nové SIM karty od SAZKAmobilu, pro kterou následně platí stejné zvýhodnění,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel virtuálního operátora SAZKAmobil. 

U tohoto operátora existuje speciální balíček „Neomezené volání a SMS v síti SAZKAmobil“, na který lze dosáhnout, pokud majitel předplacené karty dobije kredit minimálně ve výši 300 Kč. Tato podmínka se na nějaký čas ruší a kdokoliv si může od včerejších pozdních odpoledních hodin aktivovat tento speciální balíček.

sazkamobil sim pecujici 159x225x

Akce platí do 31. března 2020 a po aktivaci je možné zdarma neomezeně volat v síti po dobu jednoho měsíce, případně posílat SMS zprávy. Mnozí mohou namítat, že balíček platí jen v rámci mobilního operátora SAZKAmobil, ale je to pochopitelné vzhledem k možnostem společnosti. Balíček lze aktivovat prostřednictvím SMS (odesláním N na 8866), Internetové samoobsluhy, Zákaznické linky nebo v mobilní aplikaci SAZKAmobil.

Podmínky akce

  • Doba platnosti takto aktivovaného balíčku v rámci této marketingové akce je jeden měsíc a počíná běžet ode dne aktivace, tj. platnost balíčku zanikne jeden měsíc ode dne aktivace.
  • Kupovaný balíček Neomezené volání a SMS v síti zdarma je aktivován zdarma.
  • Balíček Neomezené volání a SMS v síti zdarma nelze kombinovat s Odměnou za aktivaci nové SIM karty Levné volání a SMS za 1 Kč a s Odměnami za dobití Levné volání a SMS za 1 Kč a Neomezené volání a SMS v síti.
  • Aktivací balíčku Neomezené volání a SMS v síti zdarma zaniká platnost stávajícího hlasového balíčku bez ohledu na to, zda byly minuty v rámci stávajícího hlasového balíčku zcela vyčerpány či nikoli.
  • Balíček Neomezené volání a SMS v síti zdarma mohou aktivovat pouze zákazníci s předplacenou kartou SAZKAmobil.

Zdroj: feedit.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Lucie Budínová

VIP 14. 3. 2020, 21:05

Však tento balíček má SazkaMobil už dávno.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 3. 2020, 9:45

Viz článek.

Su že se přidal další subjekt. Češi jsou velmi solidární a dokáží tahat za jeden provaz. Bo ale, většinou jen když je nějaká těžká situace

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat