GoMobil pohlcuje Relax Mobil a Šlágr Mobil

GoMobil pohlcuje Relax Mobil a Šlágr Mobil
2019-09-02T10:21:20+02:00
• 2. 9. 2019

Už je to nějakou dobu, co se na české mobilní nebe dostali virtuální operátoři. Firem vzniklo mnoho, ale postupem času se začaly vytrácet, jelikož trh není tak flexibilní, jak se asi čekalo. Dnes tu máme jedno oznámení dotýkající se virtuálních operátorů Relax Mobil, Šlágr Mobil a GoMobil.

Relax Mobil a Šlágr Mobil končí

Virtuální operátor GoMobil nyní pohlcuje klientskou základu Relax Mobil a Šlágr Mobil končí. Konkrétně jde jen o 7500 klientů, kteří jsou nově pod GoMobil. Jde spíše o poslední tečku ve sjednocení, jelikož tyto firmy jsou ve své podstatě propojeny interně již od roku 2015.

„Chtěli jsme, aby si mohli zákazníci Relax Mobilu a Šlágr Mobilu vychutnat všech výhod a možností, které neustále vyvíjíme v GoMobil. V první řadě jsou to zajímavější tarify včele s nejoblíbenějším Tarifem NA MÍRU, na který mohou nyní přejít. Nově je jim k dispozici přehledná Samoobsluha, svět výhodných nákupů nebo třeba inkaso z platební karty. Díky sloučení se jim tyto možnosti otevírají,“ upřesnil důvody sloučení Milan Pleva, marketingový manažer GoMobil.

Z tohoto pohledu se v podstatě zákaznická podpora nemění, ale například bývalí klienti Relax Mobil a Šlágr Mobil si budou moci vybrat z nabídky operátora GoMobil. Všem zákazníkům je zpřístupněná Samoobsluha muj.gomobil.cz, ve které najdou svá vyúčtování, přehledy a možnost změnit tarif.

Nově bude vyúčtování zasíláno společností GoMobil. Relax Mobil a Šlágr Mobil zanikají, stejně jako značky jako takové. GoMobil díky tomu nyní obsluhuje 48 000 klientů.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat