Galaxy A70 se dočkal nové funkce Super Steady Mode

Galaxy A70 se dočkal nové funkce Super Steady Mode
2019-07-26T17:04:54+02:00
• 26. 7. 2019

Telefon Samsung Galaxy A70 byl představen v březnu letošního roku, a to jako součást nové produktové řady jihokorejské společnosti. Díky této novince se Samsung poměrně chytře zbavil řady J. 

Galaxy A70 dostává důležitou aktualizaci

Samsung Galaxy A70 patří mezi zařízení spadající do vyšší střední třídy. Pochlubit se tak může například 6,7palcovým Infinity-U FHD+ Super AMOLED displejem či čtečkou otisků prstů v displeji. Klíčovou součástkou je samozřejmě procesor Snapdragon 675 a operační paměť s kapacitou 8 GB. Nicméně, telefon nabízí i poměrně velkou kapacitu baterie, přesněji 4 500 mAh s podporou 25W rychlého nabíjení. 

Samsung však do tohoto kousku implementoval i trojici zadních fotoaparátů. Díky tomuto počtu je zařízení schopno zachytit takřka jakýkoliv scénář, kterému bude průměrný uživatel čelit. Sestava zadních fotoaparátů zní – 32 MPx, f/1.7; 8 MPx, f/2.2, 123°; 5 MPx, f/2.2, hloubka ostrosti. A právě Galaxy A70 se dočkal nové aktualizace, která fotoaparátům přináší funkci Super Steady. 

Super Steady Mode je softwarová stabilizační funkce pro nahrávání videa. Tímto režimem je vybaven i model Galaxy S10e, který je omezen na nahrávání 1080p při 30 FPS. Pro svou činnost využívá ultraširokoúhlý fotoaparát, což znamená, že video bude bez autofokusu. To je poměrně výrazná nevýhoda, ovšem stabilizace je rozhodně lepší než EIS v ostatních režimech při 30 FPS.

Jak Super Steady Mode funguje v případě Galaxy 10e si můžete prohlédnout na přiloženém videu. Uvedené video ale pouze demonstruje funkci v praxi. Na modelu Galaxy A70 tak může působit lehce odlišně, a to kvůli rozdílnému hardwaru. Kromě tohoto režimu se ale Galaxy A70 dočkal vylepšení výkonu dotykové obrazovky a stability fotoaparátu.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat