Samsung klávesnice získá velmi důležitou funkci

Samsung klávesnice získá velmi důležitou funkci
2018-10-29T16:40:03+02:00
• 29. 10. 2018
1

Vypadá to, že se jihokorejská společnost Samsung chystá představit novou funkci, která ve výsledku bude mít velký vliv na fungování její softwarové klávesnice. Pojďme si tedy novinku podrobněji představit.

Samozřejmě všichni moc dobře víme, že Samsung vlastní svou vlastní softwarovou klávesnici. Vyvíjí ji už několik let a často je považována za jednu z nejlepších klávesnic na Androidu. To je možná hlavní důvod, proč na ní i nadále Samsung intenzivně pracuje. Důkazem toho je zcela nová funkce, která již brzy bude dostupná všem majitelům vybraných modelů. 

Samsung klávesnice přinese skvělou funkci

Zhruba před měsícem jsme vás informovali, že klávesnice Gboard od Googlu získá nový plovoucí režim – a právě ten bude k dispozici také v Samsung klávesnici. O této skutečnosti informovali lidé na serveru XDA Developers, kteří dokonce zveřejnili také hned několik snímků. 

Nová funkce by měla být k dispozici pro modely Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ a samozřejmě také Galaxy Note 9. Plovoucí režim v tomto případě lze aktivovat v nabídce Nastavení klávesnice. Zde najdete i další funkce, jako je například standardní klávesnice a klávesnice s jednou rukou. Nová verze Samsung klávesnice pravděpodobně dorazí spolu s první aktualizací Android Pie. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Un Touchable

30. 10. 2018, 6:07

to brzo… ostatní značky mají dávno

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat