XDA fórum nyní nabízí i vlastní aplikaci Android

XDA fórum nyní nabízí i vlastní aplikaci [Android]
2016-06-17T14:45:19+02:00
• 17. 6. 2016

XDA Developers fórum je proslulé především díky vývojářům, kteří se na něm seskupují. Není totiž vždy jednoduché se dopátrat informací oficiální cestou, a tak stačí zajít na XDA fórum, vyhledat nebo položit otázku, a máte do značné míry jistotu, že vám někdo odpoví, nebo už odpověděl. Najdeme zde informace ohledně různých ROM (systém založený Androidu od Googlu) či různé módy pro řadu androidích zařízení.

Screen-Shot-2016-06-16-at-3.54.33-pm Screen-Shot-2016-06-16-at-3.54.41-pm Screen-Shot-2016-06-16-at-3.54.57-pm Screen-Shot-2016-06-16-at-3.55.11-pm

Už se tak delší dobu čeká, až i tento známý portál dostane svou aplikaci. Nyní se tak stalo a my si můžeme pohodlně procházet rozsáhlá zákoutí fóra a jeho vlákna i v aplikaci pro Android. A jak by se dalo čekat, vývojáři si svou aplikaci velmi krásně přizpůsobili obrazu svému, tudíž přehlednost je hlavní prioritou. Mezi hlavní funkce aplikace pak patří:

  • rychlost / svižnost
  • vzhled plně v Material designu
  • možnost číst, psát a komentovat vlákna
  • plná podpora pro citace textů / zmínění uživatelů
  • světlé i tmavé téma
  • notifikace
  • skvělé nástroj pro vyhledávání

Je jasné, že na tuto chvíli čekala značná část uživatelů, a mohu přiznat, že i mně se teď budou fóra prohledávat na telefonu mnohem rychleji a přehledněji. Ačkoliv mobilní verze webu není tak špatná, po vyzkoušení jsem dospěl k jednoznačnému názoru – aplikace na plné čáře přebila mobilní webovou verzi. Nyní mi zbývá jen popřát šťastné čtení a štěstí při hledání toho, co potřebujete.

logo-app XDA xda-developers Zdarma ANDROID

Zdroj: ausdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat